ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα η καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό και την εμβολιαστική κάλυψη.
Εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας αναβάλλεται.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας αναφέρει τα εξής:
«H ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, αναβάλλεται, λόγω της απώλειας της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφης Γεννηματά».
Διαβάστε επίσης:
Κώστας Σημίτης: Μεγάλη η θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της – Πότε θα γίνει η κηδεία
Μητσοτάκης για Γεννηματά: Συντετριμμένος από την απώλεια – Σύμβολο θάρρους για όλους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Πληρώθηκε η προκαταβολή 70% της βασικής στήριξης στους αγρότες – Δόθηκαν 7,8 εκατ. ευρώ σε 19.819 δικαιούχους
- Πιερρακάκης: Επενδυτικός χάρτης με 30 ευκαιρίες και στόχο την προσέλκυση έως 20 δισ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας
- Anthropic: Στόχος η άντληση έως και $3,5 δισ. από Ιάπωνες επενδυτές στο πλαίσιο της IPO στις ΗΠΑ
- Deutsche Bank: Athens Stock Exchange gains 26.3% in first 10 months, outperforming Wall Street and European markets
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.