ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 4 εκατ. ευρώ δρομολογεί εντός του έτους ο Όμιλος Druckfarben Ελλάς με αντικείμενο την επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων των εργοστασίων Ασπροπύργου και Χαλκίδας και στόχο την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνονται και στοχεύουν στην υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου.
Ο Όμιλος Ντρουκφάρμπεν Ελλάς ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας και στην παραγωγή και διανομή των αρχιτεκτονικών χρωμάτων «KRAFT PAINTS» και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης «BIOCLIMA».
Με βάση τα στοιχεία της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2020, ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο Όμιλος ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% φτάνοντας το ποσό των 62,17 εκατ. ευρώ, με τάση να διατηρηθεί αυτή η δυναμική και το 2021.
Η ανάπτυξη του Ομίλου την περυσινή χρονιά οδήγησε σε 40 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εργαζομένων σε 343 άτομα.
Διαβάστε επίσης
Druckfarben: Διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Μπορεί να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε και τότε το Ιράν δεν θα υπάρχει πλέον
- Χρυσός: Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% η τιμή του μέσα σε πέντε μήνες
- Έως τις 30 Ιουνίου η έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί – Ποιοι τη δικαιούνται και πώς θα καταβληθεί
- «Φρένο» στα «λαδώματα» για τα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και ψηφιακή έκδοση πινακίδων – Τα μέτρα κατά της διαφθοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.