ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φέτος η Apple κάνει την έκπληξη και συμμετέχει στη Black Friday. Μπορεί τα προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρείας να μην είναι καθόλου οικονομικά, όμως, η Apple μέσα από μια φωτογραφία-teaser, που απεικονίζει ένα Apple Watch με την 25η του Νοέμβρη (δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή) να εμφανίζεται στην οθόνη του, ενώ από κάτω αναγράφεται η φράση «Φυλάξτε την ημερομηνία» (“Save the date”), ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό αυτό.
Αξίζει να αναφερθεί πως η Apple δεν έχει συμμετάσχει ποτέ στη “Mαύρη Παρασκευή”, ούτε έχει προβεί ποτέ σε εκπτώσεις. Συνεπώς, είναι λογικό πως όσοι επισκέφθηκαν την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εξεπλάγησαν όταν είδα το ρολόι αυτό.
Προς το παρόν, η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος τόσο για εκπτωτικά προϊόντα, όσο και για τα ποσοστά των εκπτώσεων και τις χώρες στις οποίες θα ισχύσουν οι προσφορές. Λέτε να είμαστε ανάμεσα στους τυχερούς;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλησιάζει Black Friday: Δείτε που μπορείτε να ψωνίσετε με εκπτώσεις μέχρι και 75% (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Η ώρα της Μαύρης Παρασκευής – Τρελές εκπτώσεις σε δεκάδες καταστήματα και στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Παρέλαβε το νέο Air Force One που δώρισε το Κατάρ – Προανήγγειλε ταξίδια σε Τουρκία και Κίνα
- Πετρέλαιο: Ισχυρές οι εβδομαδιαίες απώλειες, παρά την επιστροφή του Brent στα 80 δολάρια/βαρέλι
- ΗΠΑ: Το Ισραήλ δεν τηρήσει την κατάπαυση του πυρός, αν την τηρήσει και η Χεζμπολάχ, λέει ο Ισραηλινός πρέσβης
- Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες λόγω Fed και της ανησυχίας για την ειρηνευτική συμφωνία


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.