ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία Facebook Inc ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν υπήρξε κάποια «κακόβουλη δραστηριότητα» στις λανθασμένες αλλαγές ρυθμίσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας όλες οι υπηρεσίες της, για πολλές ώρες, τη Δευτέρα.
Νωρίτερα στην ανακοίνωσή της η εταιρεία της Facebook δεν είχε διευκρινίσει αν αυτή η αλλαγή ρυθμίσεων ήταν προγραμματισμένη ή αν κάποιος τρίτος σκόπιμα παρενέβη στους διακομιστές της.
Διαβάστε επίσης:
Γιατί κράσαραν Facebook και Instagram: 7 δισ. έχασε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Στα 50 δισ. ευρώ οι απώλειες για την εταιρεία
Φράνσις Χάουγκεν: Το Facebook επιλέγει τα κέρδη έναντι της ασφάλειας
Γιατί οι Δανοί της Netcompany Group θέλουν την Intrasoft του ομίλου Intracom
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.