ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της συνέχισης των συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας επισημαίνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αφορμή τη νέα παρενόχληση του ερευνητικού πλοίου Nautical Geo που έγινε από την Τουρκία στα ανοικτά της Κύπρου.
Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν ως θέση αρχής όλα τα κράτη να επιλύουν θέματα θαλάσσιας οριοθέτησης μέσω ειρηνικού διαλόγου και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ν. Δένδιας: Οι τουρκικές ενέργειες καταπατούν κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και απλής λογικής
Δένδιας προς Τουρκία: Να σταματήσει η υπονόμευση των επαφών πριν καν αρχίσουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βόλος: Σπείρα εκβίαζε 13χρονο γιο επιχειρηματία και του απέσπασε 370.000 ευρώ – Συνελήφθη 34χρονος
- Ο «Μεσικός» Στέφανος Καπίνο στο Allwyn Game Time
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στο στρατό να «χτυπήσει με δύναμη τη Χεζμπολάχ» μετά τον θάνατο στρατιωτών
- Ανατροπή με τα επιτόκια στη Ρωσία: Μείωση μικρότερη του αναμενoμένου – «Καμπανάκι» για πληθωριστικούς κινδύνους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.