ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της συνέχισης των συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας επισημαίνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αφορμή τη νέα παρενόχληση του ερευνητικού πλοίου Nautical Geo που έγινε από την Τουρκία στα ανοικτά της Κύπρου.
Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν ως θέση αρχής όλα τα κράτη να επιλύουν θέματα θαλάσσιας οριοθέτησης μέσω ειρηνικού διαλόγου και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ν. Δένδιας: Οι τουρκικές ενέργειες καταπατούν κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και απλής λογικής
Δένδιας προς Τουρκία: Να σταματήσει η υπονόμευση των επαφών πριν καν αρχίσουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν πρέπει να συνάψει συμφωνία «προτού να είναι πολύ αργά» – Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες σε βομβαρδισμό γέφυρας στην Τεχεράνη (Live upd)
- Αλέξης Τσίπρας: Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες μια μέρα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
- Αποκλειστικό: Clawback – «Μετωπική» PIF με Ά. Γεωργιάδη και Κ. Πιερρακάκη στην αμερικανική πρεσβεία
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.