ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αστυνομία της Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της δασκάλας Σαμπίνα Νίσα, η οποία βρέθηκε νεκρή την προηγούμενη εβδομάδα σε πάρκο του Λονδίνου.
Η 28χρονη δασκάλα εξαφανίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, αφού έφυγε από το σπίτι της στο νότιο Λονδίνο προκειμένου να διανύσει πεζή μια μικρή απόσταση, μέσα από ένα πάρκο, και να πάει σε ένα μπαρ όπου επρόκειτο να συναντηθεί με έναν φίλο.
Ένας περαστικός βρήκε το πτώμα της την επομένη, γύρω στις 17:30 το απόγευμα τοπική ώρα. Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA, είχε δεχθεί επίθεση με ένα μαχαίρι και ο δράστης είχε κρύψει το πτώμα της κάτω από έναν σωρό από φύλλα.
«Ένας 38χρονος άνδρας συνελήφθη περίπου στις 03:00 της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου σε διεύθυνση στο Ίστ Σάσεξ», επεσήμανε η αστυνομία.
Η υπόθεση της Νίσα προκάλεσε θλίψη και οργή στην κοινή γνώμη της Βρετανίας φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το θέμα της βίας εις βάρος των γυναικών, έξι μήνες μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απαγωγή, ο βιασμός και ο φόνος μιας γυναίκας τον Μάρτιο στο νότιο Λονδίνο από αστυνομικό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ρίζες στην Κρήτη – Ζωή στον Πειραιά» Μουσική και ιστορική εκδήλωση με τον Βασίλη Σκουλά στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- Capital Tankers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Εξασφάλιση εσόδων έως και 82,2 εκατ. δολάρια από τη ναύλωση του πλοίου M/T Amor
- Wall Street: Ανάκαμψη 1,1% για τον Nasdaq μετά το sell-off – Άλμα 6% για την Nvidia, πιέσεις στον Dow Jones
- Στέφανος Γκίκας: «Η Ελλάδα στην πρωτοπορία των διεθνών ναυτιλιακών εξελίξεων – Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της στη διαμόρφωση της Ναυτιλίας του 2030»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.