Στο «Πρωινό» και στους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα έδωσαν την πρωτιά οι τηλεθεατές την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.
Με καλή διάθεση, αισιοδοξία και αποκλειστικά θέματα η απολαυστική πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 ήταν η πρώτη επιλογή στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μερίδιο 18,3% και προηγήθηκε του ανταγωνισμού με 1,7 μονάδς διαφορά. Η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά της στις γυναίκες, όπου η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 25,9%!
Πρώτο το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πρώτο χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στο δυναμικό κοινό 18-54. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που χαρίζει κάθε μεσημέρι γέλιο, σαρδάμ και ατάκες σημείωσε μέσο όρο 19,8% με 3,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό στη ζώνη προβολής του.
Φανατικοί του «Rouk Zouk» παραμένουν οι άνδρες, αγγίζοντας το 26,4%, ενώ στις γυναίκες έφτασε το 22,6%.
Διαβάστε επίσης:
Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη των ριάλιτι – Ποια νέα προγράμματα θα δούμε τη νέα σεζόν
Δυνατή πρεμιέρα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1
Dancing with the Stars: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πατήσια: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε 1 κιλό κάνναβη
- Δένδιας: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι καταρτισμένα, υπηρετούν με υπερηφάνεια και η προσφορά τους αναγνωρίζεται
- Metlen: Οι αναλυτές δεν αναθεωρούν το μακροπρόθεσμο στόρι για τη μετοχή
- Μελόνι: «Δεν συμμερίζομαι τις κριτικές του Μερτς στην κουλτούρα του Maga»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.