Πέρασαν κιόλας εννέα μήνες χωρίς τον αγαπημένο Παντελή Παντελίδη.
Τελέστηκε σήμερα το μνημόσυνο στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως. Η οικογένεια κάλεσε μόνο όσους εκείνη ήθελε και το μνημόσυνο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η μητέρα του τραγουδιστή ήταν συντετριμμένη, λιγομίλητη και στεκόταν στο πλάι του τάφου του γιου της, με τον σύζυγό της στο πλευρό της.
Δείτε πλάνα από το μνημόσυνο στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Xρηματιστήριο: Πως γύρισαν από τα υψηλά τους οι τράπεζες, το μάζεμα και η επαναφορά της Qualco, φρένο στην Cenergy στο -3,13%
- Πόλεμος στο Ιράν: Δεξαμενόπλοια εντοπίστηκαν στα ανοικτά της Φουτζέιρα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με Ιράν
- Deal Βαγγέλη Μαρινάκη – Χάρη Καρώνη: Η Alter Ego Media εξαγοράζει την More.com
- Μαρινάκης: Η Ελλάδα παίρνει αποφάσεις με γνώμονα το εθνικό συμφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.