ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, εκτός από την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα όπου προβλέπονται πρόσκαιρες βροχές και κυρίως στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια όπου θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 32 και στην υπόλοιπη χώρα τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ με εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-09-2021
Στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 29 με 32 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα φθάσει τους 28 με 29 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Έρχεται μίνι καλοκαίρι – Θα προσεγγίσουμε τους 35 με 37 βαθμούς (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Ο Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αθήνα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε νέο παγκόσμιο δασμό 10% μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- FTSE Russell: Στον FTSE Emerging Europe Large Cap μπαίνουν CrediaBank και Viohalco – Στον Small Cap ΑΒΑΞ και Qualco
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.