ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδει η κυβέρνηση το δημοσίευμα της Le Parisien Matin για ανταλλαγή Mirage με Rafale για αποστολή τους στην Ουκρανία
Την Αθήνα για την πρόθεσή της να αγοράσει επιπλέον έξι Ραφάλ, έπειτα από μια πρώτη παραγγελία 18 γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών, συνεχάρη σήμερα, Κυριακή, η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας, Φλοράνς Παρλί.
«Εξαιρετική είδηση: η Ελλάδα μόλις ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποκτήσει έξι επιπλέον Rafale. Μαζί θα προχωρήσουμε για να χτίσουμε μια πραγματικά αυτάρκη Ευρώπη», έγραψε η Γαλλίδα υπουργός στο Twitter.
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:
Excellente nouvelle : la Grèce vient d’annoncer son intention d'acquérir 6 Rafale supplémentaires. Ensemble, nous avançons pour construire une véritable autonomie européenne.
— Florence Parly (@florence_parly) September 12, 2021
Διαβάστε επίσης:
Επανεκκίνηση της οικονομίας με ανάπτυξη για όλους το μήνυμα Μητσοτάκη
ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Προς προκήρυξη 500 MW φωτοβολταϊκό στην Πτολεμαΐδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναύπακτος: Πυρκαγιά στην περιοχή Κρυονέρια
- Σνάμπελ (ΕΚΤ): «Βλέπει» νέες αυξήσεις επιτοκίων παρά την εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Τσουκαλάς και ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το ποια παζάρια μπορεί να τους εξασφαλίσουν κάποιο δήμαρχο παραπάνω
- Φον ντερ Λάιεν: Xαιρετίζει τη συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου – «Ένα καθοριστικό βήμα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.