ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλύτερη είναι πλέον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κατάσταση σε σχέση με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο Μετόχι Καρύστου Εύβοιας.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εθελοντές, ενώ από αέρος συντρέχουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Η φωτιά ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα, ανάμεσα στο Μετόχι και τον Αετό Καρύστου. Υπενθυμίζεται πως η Πολιτική Προστασία απέστειλε το Σάββατο προειδοποιητικό μήνυμα στους πολίτες μέσω του 112 για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 5) στις περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας λόγω των ισχυρών ανέμων.
Διαβάστε επίσης
Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα σε πέντε περιφέρειες
Σε κατάσταση συναγερμού για τον κίνδυνο πυρκαγιάς Αττική και Εύβοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Διαβεβαίωσε ότι διεθνής δύναμη σταθεροποίησης θα αναπτυχθεί «πολύ σύντομα» στη Γάζα
- Tesla: Εγκρίθηκε η αμοιβή του 1 τρισ. δολ. για τον Έλον Μασκ – Ποιον στόχο πρέπει να εκπληρώσει για να το λάβει
- «Ανοικτός» δηλώνει ο Τραμπ στην άρση των κυρώσεων που ζητεί το Ιράν
- Παράταση στο φορομπόνους για ανακαινίσεις κατοικιών – Ποιοι θα λάβουν μείωση φόρου έως το 2031