ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν συνεδριάζει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).
Το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Μπένο που είναι επικεφαλής της ειδικής επιτροπής οικονομικής ανασυγκρότησης που έχει συσταθεί για την Εύβοια, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Διαβάστε ακόμη:
Μπορέλ: Πρέπει να καλέσουμε τους Ταλιμπάν να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους
Ταλιμπάν: Οι γυναίκες μας θα είναι ευτυχείς να ζουν εντός του πλαισίου της σαρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρειος Πάγος: Αυτοί είναι οι νέοι εντεταλμένοι Ευρωπαίοι εισαγγελείς που επέλεξε – Επιστρέφει ο Δημήτρης Ζημιανίτης
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Στο 85% των προπολεμικών επιπέδων οι εξαγωγές πετρελαίου
- Βιοτέρ: Μείωση κεφαλαίου κατά €67,9 εκατ. και ΑΜΚ έως €2 εκατ.
- Atlantic See: Νέες συμφωνίες και ισχυρότερος ρόλος της Ελλάδας στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.