Μέρος των εγκαταστάσεων όπου γίνονται τα γυρίσματα του ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» κάηκε ολοκληρωτικά, μετά τις καταστροφικές φωτιές που ξέσπασαν σε Κερατέα και Βίλια.
Στον χώρο, όπου γυρίστηκε η Φάρμα την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι not». Η τροπή αυτή ωθεί την εταιρεία παραγωγής και τον ΑΝΤ1 να αλλάξουν τα πλάνα τους.
«Στις 15 Σεπτέμβρη επρόκειτο να ξεκινήσουν κάπου εκεί κοντά τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι Φάρμα. Τα γυρίσματα αναβάλλονται, προφανώς και δεν θα γίνουν εκεί. Πλέον η εταιρεία παραγωγής αναζητά ήδη εδώ και μέρες κάποιον άλλο χώρο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:
Διαβάστε επίσης:
Στον ALPHA το Just the 2 of Us
Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης
Τζόνι Ντεπ: Το μποϊκοτάζ του Χόλιγουντ μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ κατά Anthropic: Απαγορεύει τα προϊόντα της από όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ενημέρωσε τον Τραμπ για την πρόοδο στις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας
- Wall Street: Γιατί βούλιαξαν ξανά τεχνολογικές και χρηματοοικονομικές μετοχές – Άλμα για Paramount και Netflix
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 2% για τις τιμές εν μέσω αυξημένου κινδύνου για τη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.