array(0) {
}
        
    
Menu
0.25%
Τζίρος: 227.93 εκατ.

«Καίγεται» ο Πειραιώς από τους φίλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της Euroleague

Media

Στον ALPHA το Just the 2 of Us

Νίκος Κοκλώνης
Comments

Στον ALPHA μετακομίζει το δημοφιλές μουσικό σόου, Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: «Το Just the 2 of Us, τo επιτυχημένο show του BBC που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, έρχεται στον Alpha, πιο εντυπωσιακό, σύγχρονο, και φαντασμαγορικό από ποτέ!

Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ, ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz!

Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο), γίνονται ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σ’ ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης, αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό την κορυφή!

Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο μοναδικός, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο (εντάξει μερικές φορές βγαίνει κι εκτός τόνου), παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία!».

Σημειώνεται ότι οι πρώτοι δύο κύκλοι του επιτυχημένου σόου προβαλόταν στο OPEN.

Διαβάστε επίσης:

Barking Well Media: Ανέλαβε με την Dogs’ Voice την περίθαλψη και τη νοσηλεία όλων των πυρόπληκτων ζώων

VICE Media Group: Ρεκόρ με 23 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy

Financial Times: Η Ελλάδα νικήτρια στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαδρόσος στην ΑΝΤ1, η τύχη της Αρτέμιδος, η δικαστική μάχη Ρέβη – Κουρδή με τον ΣΚΑΙ, το τέλος του Survivor, που πάει η Σία Κοσιώνη και τι κάνει ο Σρόιτερ στον Flash
ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Γιάννης Κούστας: Birthday dinner στη Βουλιαγμένη με θέμα τα ταξίδια του με τη Δήμητρα Κούστα
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτυ για τη γιορτή και τα γενέθλια του τραγουδιστή
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Νέα σικ εμφάνιση σε εκδήλωση στα νότια προάστια
Μύρισε καλοκαίρι με τη Hellenic Seaways: Speedαρε για Σαρωνικό με άνεση και προσφοράρες έως και -50%
Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση