array(0) {
}
        
    
Menu
1.27%
Τζίρος: 322.97 εκατ.

Ο Τραμπ λέει πως μπορεί να αλλάξει γνώμη σχετικά με την αποπομπή του επικεφαλής της Fed Τζερόμ Πάουελ

Media

Στον ALPHA το Just the 2 of Us

Νίκος Κοκλώνης
Comments

Στον ALPHA μετακομίζει το δημοφιλές μουσικό σόου, Just the 2 of Us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: «Το Just the 2 of Us, τo επιτυχημένο show του BBC που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, έρχεται στον Alpha, πιο εντυπωσιακό, σύγχρονο, και φαντασμαγορικό από ποτέ!

Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ, ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz!

Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο), γίνονται ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σ’ ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης, αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό την κορυφή!

Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο μοναδικός, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο (εντάξει μερικές φορές βγαίνει κι εκτός τόνου), παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία!».

Σημειώνεται ότι οι πρώτοι δύο κύκλοι του επιτυχημένου σόου προβαλόταν στο OPEN.

Διαβάστε επίσης:

Barking Well Media: Ανέλαβε με την Dogs’ Voice την περίθαλψη και τη νοσηλεία όλων των πυρόπληκτων ζώων

VICE Media Group: Ρεκόρ με 23 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy

Financial Times: Η Ελλάδα νικήτρια στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το story ενός θρύλου που βγαίνει απ’ τα κορτ και γίνεται γείτονας μας στην Αθήνα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Bridal shower στη Χαβάη
Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ανασφάλειες, τα χρέη των γονιών της, η πρόταση γάμου και ο Νίκος Κοκλώνης
Γενέθλια για τον Αντώνη Ρέμο – Οι δημόσιες ευχές της Υβόννης
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παντρεύεται ξανά τον πρώην συζυγό της
Η Μαρί Σαντάλ ενθουσιασμένη με την Αθήνα
Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Χαλαρές βόλτες στη Μύκονο
Χαραλαμπόπουλος για Μέση Ανατολή: Όταν γίνεται μία γενοκτονία δεν μπορώ να είμαι με το μέρος αυτού που κρατάει το όπλο