ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις δεκαοχτώ έφτασαν οι συλλήψεις για εμπρησμός από πρόθεση ή από αμέλεια σε όλη τη χώρα από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου, ενώ οι προσαγωγές έχουν φτάσει τις 118, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις για πλιάτσικο από κατεστραμμένες οικίες.
Σύμφωνα με το κανάλι, τρεις συλλήψεις εμπρηστών έγιναν μετά από παραγγελία του πυροσβεστικού σώματος, επτά μετά από προανάκριση της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, μία μετά από ένταλμα του ιδίου του ανακριτή και επτά από προανάκριση υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.
Οι ηλικίες των δραστών εμπρησμού κυμαίνονται από 15 έως 78 ετών.
Οι φωτιές με τις οποίες συνδέονται οι συλλήψεις καταγράφηκαν στο Κρυονέρι, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο Πέδιο Του Άρεως, στο Άλσος Φινοπούλου στου Γκύζη, στο Άλσος Πετρούπολης, στο Πέραμα, τη Μεσσηνία, τα Γιάννενα, τη Λέσβο, τις Σέρρες και τη Φωκίδα.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητούν Καλαβρία και Σικελία
Φθιώτιδα: Οι κεραυνοί προκάλεσαν δασική πυρκαγιά στην Αταλάντη
Αστυνομία: Προσοχή στις απάτες στο όνομα της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος κατά Mamdani για τα σχόλιά του περί ευθύνης Τραμπ στις απειλές για βόμβες: «Καμία απόδειξη»
- Μακρόν: Δεν προτίθεμαι να δώσω τα συναισθήματα των εφήβων μας σε ανθρώπους που θέλουν να διαφημίζουν προϊόντα
- Ετήσια Έκθεση Διεύρυνσης 2025: Μικρή πρόοδο κατέγραψε η Βόρεια Μακεδονία στην ενταξιακή της πορεία
- American Airlines: Περικόπη εκατοντάδες θέσεις εργασίας σε εταιρικό επίπεδο