ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις δεκαοχτώ έφτασαν οι συλλήψεις για εμπρησμός από πρόθεση ή από αμέλεια σε όλη τη χώρα από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου, ενώ οι προσαγωγές έχουν φτάσει τις 118, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις για πλιάτσικο από κατεστραμμένες οικίες.
Σύμφωνα με το κανάλι, τρεις συλλήψεις εμπρηστών έγιναν μετά από παραγγελία του πυροσβεστικού σώματος, επτά μετά από προανάκριση της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού, μία μετά από ένταλμα του ιδίου του ανακριτή και επτά από προανάκριση υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.
Οι ηλικίες των δραστών εμπρησμού κυμαίνονται από 15 έως 78 ετών.
Οι φωτιές με τις οποίες συνδέονται οι συλλήψεις καταγράφηκαν στο Κρυονέρι, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο Πέδιο Του Άρεως, στο Άλσος Φινοπούλου στου Γκύζη, στο Άλσος Πετρούπολης, στο Πέραμα, τη Μεσσηνία, τα Γιάννενα, τη Λέσβο, τις Σέρρες και τη Φωκίδα.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητούν Καλαβρία και Σικελία
Φθιώτιδα: Οι κεραυνοί προκάλεσαν δασική πυρκαγιά στην Αταλάντη
Αστυνομία: Προσοχή στις απάτες στο όνομα της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom
- Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τσίπρας: η μοναξιά χωρίς άλλοθι
- Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για εργασία και επιχειρηματικότητα – Το νέο πακέτο δράσεων της ΔΥΠΑ
- Βιομηχανία: Αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα το σχέδιο στήριξης του ενεργειακού κόστους