ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη μεγάλη μάχη με τις φωτιές που εξακολουθούν να μαίνονται στη χώρα μας ρίχτηκε και το θηριώδες ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Ilyushin Il – 76, το οποίο προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το βράδυ της Τρίτης.
Πρόκειται για το πρώτο ρωσικό αεροσκάφος που φτάνει στη χώρα μας, ενώ αναμένεται να έρθει ακόμα ένα.
Είναι από τα μεγαλύτερα πυροσβεστικά αεροπλάνα σε όλο τον κόσμο μιας και μπορεί να μεταφέρει 42 τόνους νερού στις δύο δεξαμενές του.
Το ρωσικό Ilyushin Il – 76 γεμίζει με νερό μέσα σε 12 – 15 λεπτά, το οποίο ρίχνεται από ύψος το οποίο φτάνει τα 50 μέτρα σε οκτώ δευτερόλεπτα και καλύπτει μία επιφάνεια 60.000 τ.μ.
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα:

Διαβάστε επίσης:
Αρκαδία: Ολονύχτια μάχη για να μην ξεφύγει η φωτιά στο όρος Μαίναλο
Βόρεια Εύβοια: Σε ύφεση τα μέτωπα της πυρκαγιάς – Μάχη με τις αναζωπυρώσεις
Μέτρα για πυρόπληκτους: Αναλυτικά οι παρεμβάσεις – Όλα τα ποσά από τις αποζημιώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Χάθηκαν τα αρχικά κέρδη της ημέρας, καθώς το πετρέλαιο παραμένει στα 100 δολάρια το βαρέλι
- ΗΠΑ: Δικαστής ακύρωσε ως «προσχηματική» την έρευνα σε βάρος του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η «Πολιτιστική Συνταγογράφηση» μέσω ΗΔΙΚΑ για ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
- Πετρέλαιο: Πάνω από 100 δολάρια το Brent για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.