ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς η «νίκη» της Σαμοθράκης κλείνει την πόρτα στο πρώτο πιλοτικό των ΔΕΗ-Motor Oil-Terna Ενεργειακή – Τι γίνεται στη Βόρεια Ευρώπη
Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, με την οποία εγκρίθηκε η σύμβαση δωρεάς εκ μέρους της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ προς την Πολεμική Αεροπορία.
Η δωρεά ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση της 115 Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση της Σούδας σε Net Zero Energy και Zero Carbon Emissions Airport, και τη μετατροπή της σε «πράσινη» μονάδα).
Διαβάστε επίσης
Περιφέρεια Αττικής: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών της πυρκαγιάς σε επιχειρήσεις
Αστεροσκοπείο Αθηνών: Σχετικά χαμηλές οι συγκεντρώσεις σωματιδίων στην ατμόσφαιρα στο Λεκανοπέδιο
Χρηματιστήριο: Η είσοδος της Πειραιώς στον MSCI φτιάχνει κλίμα, σούπερ κέρδη στις εταιρείες πληροφορικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Ουκρανική επίθεση κατά ρωσικού αεροδρομίου και κέντρου πυραύλων με πυραύλους cruise
- Λίβανος: Με αντίποινα απειλεί η Χεζμπολάχ μετά τις νέες ισραηλινές επιθέσεις
- Ρωσία: Ζήτησε εξηγήσεις από ΗΠΑ και Τουρκία για τη μεταφορά αμερικανικών όπλων στο Κίεβο
- Ινδονησία: Στους 47 έφτασαν οι νεκροί από τον μεγάλο σεισμό 7,7 Ρίχτερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.