ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 17:25 πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για εμπρησμό στο παραπάνω σημείο.
Επί τόπου έσπευσε περιπολικό και οι πολίτες ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας, για τον οποίο έδωσαν λεπτομερή χαρακτηριστικά, απομακρύνθηκε από σημείο του άλσους όπου αμέσως μετά εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας αναπτήρας.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, την ίδια ώρα είχαν γίνει κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων γα φωτιές σε 5 κάδους απορριμμάτων στο παραπάνω σημείο, οι οποίες σβήστηκαν αμέσως.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί κα στο παρελθόν για εμπρησμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περιστέρι: Έκοψαν καλώδια ψυγείων σε Εμβολιαστικό Κέντρο – Κινδύνευσαν 6.500 εμβόλια
Προκαταρκτική έρευνα για την δικηγόρο που προσευχόταν να καεί η Εκάλη και το Καστρί
Φωτιά στην Αττική: Ποινικές διώξεις για εμπρησμό σε Κρυονέρι και Πεδίο του Άρεως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.