ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αθηναίας δικηγόρου, η οποία μεταξύ των άλλων ανέγραφε «να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».
Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα διερευνηθεί εάν η εν λόγω δικηγόρος έχει τελέσει ποινικά αδικήματα, όπως προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.
Η εν λόγω δικηγόρος έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια εκ των αναρτήσεων της, η δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί, γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».
Διαβάστε επίσης:
Αρχαία Ολυμπία: Αναζωπύρωση στη Νεμούτα – Στην Αρκαδία πέρασαν οι φλόγες από Μεσσηνία και Ηλεία
Φωτιά στην Αττική: Ποινικές διώξεις για εμπρησμό σε Κρυονέρι και Πεδίο του Άρεως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Η αδύναμη αγορά εργασίας έστειλε σε νέο ρεκόρ τον S&P 500 – Άλμα 15,8% για την SpaceX
- Reuters: Σύντομα μια συμφωνία του Ομάν και του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ, λέει Αμερικανός αξιωματούχος
- Αμπάς Αραγτσί: Οι μουσουλμανικές χώρες να βασιστούν στις δυνάμεις τους απέναντι στους «εχθρικούς ξένους»
- Τραμπ: Έφεση κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου να απαγορεύσει την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.