ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αθηναίας δικηγόρου, η οποία μεταξύ των άλλων ανέγραφε «να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».
Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα διερευνηθεί εάν η εν λόγω δικηγόρος έχει τελέσει ποινικά αδικήματα, όπως προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.
Η εν λόγω δικηγόρος έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) για τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια εκ των αναρτήσεων της, η δικηγόρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί, γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».
Διαβάστε επίσης:
Αρχαία Ολυμπία: Αναζωπύρωση στη Νεμούτα – Στην Αρκαδία πέρασαν οι φλόγες από Μεσσηνία και Ηλεία
Φωτιά στην Αττική: Ποινικές διώξεις για εμπρησμό σε Κρυονέρι και Πεδίο του Άρεως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Την Δευτέρα ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές Καλύμνου – Αστυπάλαιας
- Novo Nordisk: Το Ozempic μπορεί να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην φαρμακοβιομηχανία;
- Drewry: Οι δασμολογικές πολιτικές των ΗΠΑ, στα αγαθά αλλά και στα πλοία κινεζικής κατασκευής θα διαμορφώσουν τις τιμές στη διακίνηση των κοντέινερ
- Protergia για νέα τιμολόγια: Όχι στο κόκκινο χρώμα – Έμφαση στην σταθερότητα
