ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλώντας όσους βρίσκονται στην περιοχή Μορτερού βόρεια κόμβου, Ερυθραίας, Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό σπιτιού.
Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:
«Αν βρίσκεστε σε περιοχή Μορτερού βόρεια κόμβου Ερυθραίας Αττικής, κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες για να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα, ακολουθείτε οδηγίες αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».
Διαβάστε επίσης
Βαρυμπόμπη: Μάχη με τις φλόγες, ενεργοποιήθηκε το 112 – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
Έγκλημα στη Μεσσηνία: 52χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: QR code σε κάθε ιατρείο – «Το σύστημα ελέγχων έχει κενά» – Τι αλλάζει στο σύστημα υγείας
- ΕΛΚΑΚ: Στη Raycap έργο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την προστασία πολεμικών πλοίων από υπερτάσεις
- ΥΠΕΞ Πολωνίας: Αν η Ρωσία επιτεθεί στο ΝΑΤΟ, θα τη νικήσουμε σχετικά γρήγορα
- ΔΟΕ: Με περισσότερα από 8.500 κενά χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.