ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κύπρος: Δολοφονήθηκε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λεμεσό – Τον περίμεναν και τον γάζωσαν μέσα στη Rolls Royce του
Σοκ προκάλεσε στην κοινότητα της Μικρής Μαντίνειας στην Μεσσηνεία η άγρια δολοφονία 86χρονης από τον 52χρονο γιό της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας. Ο 52χρονος δράστης, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι που διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, παρέμειναν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, καλώντας τον 52χρονο να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί.
Το πρωί της Τρίτης, μετά από ώρες άκαρπων διαπραγματεύσεων, οι αστυνόμοι αποφάσισαν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στα αίματα, έχοντας δεχθεί χτύπημα με μαχαίρι στο λαιμό.
Ο 52χρονος γιός της, επιχείρησε στη συνέχει να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.
Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο 52χρονος νοσηλέυεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λωρίδα της Γάζας: Η Χαμάς θα παραδώσει τις σορούς δύο Ισραηλινών ομήρων
- Ασήμι: Από τα εξαντλημένα αποθέματα στην Ινδία στο πανικό στο Λονδίνο – Πώς συνέβη το χάος στην αγορά αργύρου
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στη γραμμή Κιάτο – Αίγιο λόγω τεχνικού προβλήματος
- Λιμενικό: Διάσωση 76 μεταναστών νότια της Γαύδου
