ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα δίχτυα των “ράμπο” της ΑΑΔΕ έπεσε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με τους ελεγκτές να βάζουν λουκέτο στο κατάστημα για δύο ημέρες.
Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το γνωστό beach restaurant, Jackie ‘O, στο Super Paradise, το οποίο είχε μπει στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών, λόγω προηγούμενων διαπιστώσεων παραβατικότητας την τελευταία τετραετία, αλλά και λόγω ερωτημάτων σε σχέση ορισμένα φορολογικά της μεγέθη και υποχρεώσεις.
Κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για 45 σετ ομπρέλας-ξαπλωστρών, με τιμές ενοικίασης 35 και 45 ευρώ/σετ, συνολικής αξίας 1.675 ευρώ.

Η επιχείρηση προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είχε κόψει … δελτία παραγγελίας (τα οποία επιτρέπεται να εκδίδονται πριν από την απόδειξη μόνο για προϊόντα εστίασης) και ότι θα έκοβε τις αποδείξεις κατά την αναχώρηση των πελατών.
Η ΑΑΔΕ κόλλησε στην είσοδο του μαγαζιού την πινακίδα με την ένδειξη: “ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ”, ενώ μπήκε και η γνωστή κορδέλα που αποκλείει την είσοδο στο κατάστημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.