• Κοινωνία

    Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών – Ποια η κατάστασή του

    Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

    Πέτρος Φιλιππίδης, πηγή: glomex


    Τη δεύτερη νύχτα στις φυλακές Τρίπολης, που θα γίνουν η νέα του κατοικία για το επόμενο διάστημα πέρασε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών, η οποία φέρεται να κράτησε μόλις λίγα λεπτά.

    Στο ίδιο κελί με τον Λιγνάδη;

    Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, ο ηθοποιός δεν φέρεται να ζήτησε κάτι. «Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», σημειώθηκε χαρακτηριστικά.

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε την Τετάρτη το κατώφλι των φυλακών Τριπόλεως, εκεί όπου θα παραμείνει τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα, όπου θα μοιράζεται έναν θάλαμο μαζί με άλλους 25 κρατούμενους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο MEGA, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε την πρώτη του νύχτα απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών μέτρων. Όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού και για τις επόμενες ημέρες, θα προαυλίζεται μόνος του.

    Σημειώνεται ότι στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα, με όσους είναι εκεί να ζουν σε 5 μεγάλους θαλάμους, χωρητικότητας από 20 ως 25 άτομα, σύμφωνα με το MEGA.

    Δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να βρεθεί στην ίδια πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και με άλλους που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο, όπως ο ιερέας για τον βιασμό 12χρονης και ο καθηγητής μουσικής, που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιδράσεις από τους ηθοποιούς – Πώς σχολίασαν την προφυλάκισή του

    Πέτρος Φιλιππίδης: Πρώτη νύχτα στις φυλακές Τρίπολης – Τι είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

    Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό για την προφυλάκιση – Θα μπορούσε να επαναλάβει ανάλογα αδικήματα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ