ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρεμιέρα της ταινίας Melania, η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τα Νερά ΑρρένΑ, «Νημάτων Ένδυμα» της Denise Ελευθερίου, 30 Χρόνια «Μαζί για το Παιδί», προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πρεμιέρα της θρυλικής «ΛΟΛΑ» στο Παλλάς, η προσφορά Αγάπης της ΔΕΗ και ο Λόρδος Βύρωνας Πυργοδεσπότης στην Κηφισιά
Με σετ 2-0 (6-3, 6-4), ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη επικράτησαν απέναντι στους Καναδούς, Αλιασίμ και Νταμπρόφσκι και πέρασαν στη φάση των «8».
Οι κορυφαίοι Έλληνες τενίστες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ήδη αγωνιστεί δύο ώρες πριν την έναρξη του μεικτού και όντας τραυματίας, κατάφερε να παίξει.
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αυτή τους τη νίκη πέρασαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν το ισχυρό δίδυμο από την Αυστραλία, Άσλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς.
Σημειώνεται ότι η ατομική τους πορεία στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ήρθε στο τέλος της, ωστόσο, οι δύο πρωταθλητές θα έχουν την ευκαιρία να διαπρέψουν και να κερδίσουν μια καλή θέση στο μεικτό διπλό.
Με μήνυμα που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχάρη τους δύο αθλητές για την επιτυχία τους.
Δείτε το tweet:
Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη που νίκησαν 2-0 τον Καναδά και πέρασαν από τον πρώτο γύρο στο μικτό διπλό.Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Στέφανο ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στο μονό δίνοντας σκληρό αγώνα κάτω από αφόρητη ζέστη #Tokyo2020 pic.twitter.com/xitUN1IZSD
— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) July 28, 2021
Τα δύο πρώτα κερδισμένα games των «Tsitsisakk»:
Η νικηφόρα υπόδειξη του Στέφανου στη Μαρία:
Πώς έγινε το 2-0:
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ήττα για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Στους 8 ο Ουμπέρ (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Οι ΗΠΑ ξεμένουν από στόχους στο Ιράν, προειδοποιούν αξιωματούχοι – Μερικοί μπορεί να απαιτούν χερσαία εισβολή
- Πετραλιάς για προϋπολογισμό επιδόσεων: «Η αξιολόγηση κεντρικός πυλώνας του στρατηγικού σχεδιασμού»
- Σύγχρονη χειρουργική επινεφριδίου: Νέα ελάχιστα επεμβατική τεχνική αλλάζει τα δεδομένα
- Στα ύψη οι παγκόσμιες τιμές τροφίμων τον Μάρτιο – Πώς ο πόλεμος στο Ιράν επηρεάζει τη σίτιση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.