• sports

    Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη – Λύγισε από τη Σβιτόλινα

    • NewsRoom

    Μαρία Σάκκαρη


    Τέλος στο όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο για τη Μαρία Σάκκαρη, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει την Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

    Η πορεία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες σταματάει στη φάση των «16», καθώς έχασε με 1-2 σετ (7-5, 3-6, 4-6)  από την Ουκρανή αντίπαλό της, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

    Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 1-4 στα γκέιμ, ωστόσο με τρομερή αντεπίθεση κατάφερε να το κερδίσει με 7-5.

    Στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα ήταν κυρίαρχη και επικράτησε με 6-3, ενώ στο τρίτο και τελευταίο σετ η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε αν και βρέθηκε πίσω με μπρέικ, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

    Μεικτό διπλό Τσιτσιπάς-Σάκκαρη

    Πλέον, το ενδιαφέρον της Σάκκαρη στρέφεται στο μεικτό διπλό, όπου θα αγωνιστεί με παρτενέρ τον Στέφανο Τσιτσιπά.

    Συγκεκριμένα, στο Νο2 του ταμπλό θα βρεθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, στο μεικτό διπλό του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

    Οι 16 συμμετοχές στο αγώνισμα οριστικοποιήθηκαν σήμερα και παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, που έφερε στο δρόμο του ελληνικού διδύμου στον 1ο γύρο τους Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και Γκαμπριέλα Ντραμπρόβσκι από τον Καναδά. Αν προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν στον προημιτελικό τον νικητή του αγώνα μεταξύ των ζευγαριών της Αυστραλίας (Ασλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς) και της Αργεντινής (Νάντια Ποντορόσκα/Οράσιο Σεμπάγιος), ενώ σε ενδεχόμενη παρουσία τους στα ημιτελικά, οι Σάκκαρη/Τσιτσιπάς ενδέχεται να βρουν απέναντί τους το δίδυμο Αντρέι Ρούμπλεφ/Αναστασία Παβλιουτσένκοβα από τη Ρωσία).

    Επικεφαλής του ταμπλό στο μικτό διπλό είναι η Κριστίνα Μλαντένοβιτς και ο Νικολά Μαού από τη Γαλλία.

    Δείτε τα highlights του αγώνα:

    Διαβάστε επίσης:

    Στον τρίτο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς (video)

    Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ντανατσίδης στο τζούντο – Δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις

    Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν – Δείτε backstage φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ