ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματισμένοι, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη γύρω στις εννέα το βράδυ, στην Καβάλα, στην περιοχή του Περιγιαλίου, απέναντι από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.
Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής, ενώ η μηχανή που σύρθηκε για κάποια μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο τραυμάτισε θανάσιμα αλλά δυο άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.
Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.
Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα. Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου.
Διαβάστε επίσης
Δήμος Αθηναίων: Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών λόγω κλιματικής αλλαγής
Αϊτή: Επεισόδια στην κηδεία του δολοφονηθέντος προέδρου Μοΐζ, απομακρύνθηκαν οι ξένοι αξιωματούχοι
Τζεφ Μπέζος: Ο 18χρονος Ολλανδός με τον οποίο ταξίδεψε στο διάστημα δεν είχε ποτέ παραγγείλει από την Amazon
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δαβάκης για σμήναρχο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αφαίρεσης ιθαγένειας – Συνεχίζεται η έρευνα
- Πιθανό χτύπημα από ΗΠΑ και Ισραήλ φοβάται το Ιράν – Κάλυψε με χώμα τις σήραγγες στο πυρηνικό συγκρότημα του Ισφαχάν (φωτο)
- Ευρώπη Ασφαλιστική: Ρεκόρ επιδόσεων το 2025 με αύξηση κερδών 30% και αύξηση παραγωγής 25,6%
- Σκρέκας: Τέσσερις οι άξονες της Ελλάδας στο τετ-α-τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.