ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πειραιώς και τα 5,5 ευρώ, τι λέει ο Θόδωρος Φέσσας για το deal, το ρεκόρ του ΟΠΑΠ, η έκθεση για τον Κωστόπουλο και ποιοι Ιταλοί και Ιταλίδες «χτίζουν» σχέσεις με Βέρτη – Οικονομόπουλο
Δύο δεσμευτικές προσφορές, από την EP INVESTMENT ADVISORS και την ITALGAS, κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ για την από κοινού πώληση με την «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ» (ΕΛΠΕ) του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΕΠΑ Υποδομών ΑΕ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση τoυ ΤΑΙΠΕΔ
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), παρέλαβε δύο δεσμευτικές προσφορές για την από κοινού πώληση με την «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ» (ΕΛΠΕ) του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΕΠΑ Υποδομών ΑΕ».
Δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν οι (με αλφαβητική σειρά):
1) EP INVESTMENT ADVISORS
2) ITALGAS SpA
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 65% και η ΕΛΠΕ το υπόλοιπο 35% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Υποδομών.
Η διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε να διαπιστωθεί η πλήρωση των προβλεπόμενων κριτηρίων, θα εκκινήσει άμεσα, ενώ στη συνέχεια, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποδόσφαιρο-Παναθηναϊκός: Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τζιανκάρλο Ρομαϊρόνε είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή
- Τιμές ρεύματος: Ακριβαίνουν τα πράσινα τιμολόγια – Ποια είναι τα 7 μπλε κάτω των 10 λεπτών/KWH
- Θεσσαλονίκη: Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης αντικαθίσταται από την Αφροδίτη Νέστορα στο ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης
- Με συγκίνηση και υπερηφάνεια ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πειραιά