Συντετριμμένος από την απώλεια της συζύγου του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός αποχαιρέτησε νωρίτερα στο Α’ νεκροταφείο την πολυαγαπημένη του σύζυγο. Δίπλα του οι γιοι του, ο δημοσιογράφος Αντώνη Κατσαρό και ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κατσαρός.
Η Μιρέλλα Κατσαρού «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής ενώ νωρίτερα την Τρίτη τελέστηκε η κηδεία της στο Α’νεκροταφείο. Ο μουσικοσυνθέτης και η Μιρέλλα Κατσαρού είχαν παντρευτεί το 1969.
Το παρόν στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν φίλοι, συγγενείς αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής της χώρας.
Ο Γιώργος Κατσαρός με τους γιους του

Φώτης Μεταξόπουλος, Γιάννης Πάριος

Μίμης Πλέσσας, Μανώλης Λιδάκης, Λουκίλα Καρρέρ

Νίκος Δένδιας

Σοφία Βόσσου

Μανώλης Μητσιάς, Νικήτας Κακλαμάνης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κηδεύτηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεύτερη απώλεια για το νέο κυβερνητικό σχήμα: Παραίτηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι στο Βελιγράδι: Η ιστορική επίσκεψη και το μήνυμα προς τη Μόσχα
- Ισπανία και Ιταλία επαναφέρουν συνοριακούς ελέγχους – Στα άκρα η σύγκρουση για τη Θέουτα
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.