ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τύχη χαμογέλασε σε έναν κάτοικο της Κέρκυρας, ο οποίος έπαιξε στην κυριακάτικη κλήρωση του Τζόκερ (06/11/2016) μόλις 5 ευρώ και βρέθηκε ξαφνικά να γίνεται πλουσιότερος κατά 400.000 ευρώ.
Ο υπερτυχερός τίναξε την μπάνκα στον αέρα: Κέρδισε συνολικά 392.432,45€, πιάνοντας συνολικά τις 5 από τις συνολικά 11 επιτυχίες που σημειώθηκαν στη δεύτερη κατηγορία κερδών, με τους κατοίκους του νησιού να προσπαθούν να μαντέψουν την ταυτότητά του. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ μέχρι στιγμής.
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπου έξι νικητές που έπιασαν το «πεντάρι», τα τυχερά δελτία παίχτηκαν σε πρακτορεία της Ρόδου, της Κρήτης, της Γλυφάδας, στον Βόλο, στην Κάλυμνο και στο κέντρο της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται πως μετά και το 15ο συνεχόμενο τζακ ποτ στο Τζόκερ, το ποσό που κληρώνεται στην πρώτη κατηγορία κερδών την Πέμπτη (10/11/2016) είναι 13.500.000 ευρώ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Κόντρα με Φάμελλο, επίθεση σε Γεωργιάδη και η απάντηση του Μηταράκη
- Μαρία Καρυστιανού: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μπω στην πολιτική – «Θα είμαι στην πρώτη γραμμή»
- Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
- Ρωσία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας