ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε σήμερα πως ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον πρέπει να κρατήσει τον λόγο του για τη συμφωνία του Brexit την οποία υπέγραψε και πως η 27μελής Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απολύτως ενιαία θέση στο ζήτημα αυτό.
“Η Συμφωνία της Μεγάλης Παρασκευής και η ειρήνη στο νησί της Ιρλανδίας είναι υψίστης σημασίας”, είπε η φον ντερ Λάιεν. “Και οι δύο πλευρές πρέπει να εφαρμόσουν ό,τι συμφωνήσαμε.”
“Υπάρχει απόλυτη ενότητα στην ΕΕ για αυτό”, είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Διαβάστε επίσης:
Συζητήσεις ΕΕ – Βρετανίας: Καμία πρόοδος στο κρίσιμο ζήτημα της Βόρειας Ιρλανδίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eldorado Gold: Το έργο στις Σκουριές προχωρά σύμφωνα με το πλάνο, με προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή περίπου 140.000 ουγκιών χρυσού
- Αίγυπτος: Ο πρόεδρος Σίσι εγκαινιάζει το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο-“ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία”
- Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο Μπαχρέιν, υπογράμμισε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας
- Βεντέτα στα Βορίζια με 2 νεκρούς: Πώς συνέβη το αιματοκύλισμα – Αναζητούνται τουλάχιστον 3 άτομα από τη μια από τις εμπλεκόμενες οικογένειες (upd)