ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω έκανε τελικά η UEFA αναφορικά με την επιβολή κυρώσεων σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, ως τιμωρία για τη δημιουργία της European Super League αλλά και για το γεγονός πως δεν έχουν τελειωτική αποφασίσει την «διάλυσή» της.
Όπως έγινε γνωστό από την UEFA μέσω ανακοίνωσης, η πειθαρχική διαδικασία εναντίον των τριών συλλόγων έχει ανασταλεί μέχρι νεοτέρας, κάτι που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν με τιμωρία ή αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή τη στιγμή.
Η πειθαρχική διαδικασία που είχε ξεκινήσει η UEFA αφορούσε την παραβίαση του νομικού πλαισίου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ωστόσο βάζει… φρένο. Ορισμένα ευρωπαϊκά Μέσα παρουσιάζουν την εν λόγω απόφαση ως μια κίνηση καλής θέλησης από πλευράς ομοσπονδίας, ενώ ορισμένα υποστηρίζουν πως οι διοργανωτές της European Super League έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και έχουν διασφαλίσει μέσω της νομιμότητας την αποφυγή της τιμωρίας τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν
