• Media

    Εκτός λειτουργίας έμειναν για 1 ώρα οι ιστοσελίδες μεγάλων ειδησεογραφικών ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη (upd)

    • NewsRoom


    Εκτός λειτουργίας τέθηκαν για περίπου μια ώρα την Τρίτη πολλοί μεγάλοι ιστότοποι σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους ειδησεογραφικοί, εμπορικοί  και κυβερνητικοί.

    Τα προβλήματα ξεκίνησαν γύρω στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Ανάμεσα στις γνωστές ιστοσελίδες που αντιμετώπισαν πρόβλημα ήταν αυτές των  The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC, ο ιστότοπος λιανικών αγορών της Amazon.com Inc ενώ προβλήματα αντιμετώπισαν και χρήστες του Reddit.  Ο ιστότοπος του Λευκού Οίκου ήταν επίσης εκτός λειτουργίας, ενώ αυτός της βρετανικής κυβέρνησης, gov.uk, εμφάνιζε “Error 503 Service Unavailable” περίπου στις 13:20 ώρα Ελλάδας. Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TV2 της Δανίας επίσης ανακοίνωσε ότι έχει τεθεί εκτός λειτουργίας ο ιστότοπός του.

    Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη διακοπή λειτουργίας του Fastly, η οποία παρέχει περιεχόμενο ιστοσελίδων μέσω cloud σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε στο Financial Times. Η εταιρεία ανέφερε πως εντόπισε το πρόβλημα και ξεκίνησε να το διορθώνει. Σύμφωνα με τη Fastly, ερεύνησε  «τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην απόδοση με τις υπηρεσίες μας CDN».

    Τελικά το πρόβλημα λύθηκε γύρω στις 14.00 ώρα Ελλάδος, με τις σελίδες να επανέρχονται σταδιακά σε λειτουργία.

    Διαβάστε ακόμη:

    ΟΠΑΠ: Νέος Chief Online Officer ο James Curwen

    Intralot: Στις 29 Ιουνίου η ΓΣ για ακύρωση ιδίων μετοχών και αλλαγή έδρας

    «Έκρηξη» τζίρου για το e-food το 2020: Αύξηση 49,38%

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ