Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε ήδη από χθες στο Survivor με την ανάδειξη του πρώτου νικητή της ασυλίας, αλλά και του πρώτου υποψηφίου.
Στο πρώτο αυτό αγώνισμα ατομικής ασυλίας νικητής βγήκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε με ποιους 3 από τους υπόλοιπους 6 παίκτες θα μοιραζόταν το έπαθλο που κέρδισε μαζί με την ασυλία. Βέβαια, πρώτη επιλογή του ήταν η Μαριαλένα και μετά ο Κόρο και ο Ηλίας, με τους οποίους απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μασάζ και δροσιστικές μπύρες.
Όλα αυτά αφού πρώτα οι Amigos ήρθαν σε αντιπαράθεση για το τον τρόπο με τον οποίο «κοροΐδευαν» τον Τριαντάφυλλο, μετά την αποχώρησή του.
Στη συνέχεια όλοι βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Σάκης Κατσούλης κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Τελικά, ο Σάκης υπέδειξε την Καρολίνα, η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.
Διαβάστε επίσης:
MasterChef: Τέλος τα σενάρια για τους 3 κριτές – Με ποιο κανάλι «έκλεισαν»
Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ: Και το όνομα αυτής… Λίλιμπετ – Νταϊάνα
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νορβηγία: Αμετάβλητα στο 4,5% τα επιτόκια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αύξησης λόγω πληθωρισμού
- Μαύρος (MRB): Μη εφικτή η αυτοδυναμία από την πρώτη κάλπη – Ο Τσίπρας αναμετράται με τον ίδιο του τον εαυτό μετά τη ΔΕΘ
- ΗΠΑ: Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2023 οι απολύσεις τον Οκτώβριο – Άλμα 57% στις προσλήψεις ενόψει εορτών
- Τραμπ: Στο στόχαστρο των Δημοκρατικών οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας και μεγαλοδωρητών των Ρεπουμπλικανών – «Βρείτε δικηγόρο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.