ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διάψευση των αναφορών περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε πριν από από λίγο η διοίκηση της ΑΒΑΞ.
Όπως επισημαίνει:
«Αναφορικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου της Τρίτης 01.06.2021, σύμφωνα με τα οποία η ΑΒΑΞ ΑΕ εξετάζει την πραγματοποίηση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η διοίκηση της Εταιρείας διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα.»
Νωρίτερα η μετοχή υποχωρούσε σχεδόν κατά 20% στα 0,99 ευρώ, εν μέσω φημολογίας ότι επίκειται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο όγκος των συναλλαγών στη μετοχή έχει υπερβεί τις 1,6 εκατ. μετοχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταύρος Παπασταύρου: Επίσκεψη στις ΗΠΑ – Συναντήσεις με Chevron και ExxonMobil
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρέλαβε το νεότευκτο Areion – Εξασφάλισε και δάνειο από την Citibank ύψους 62,9 εκατ. δολαρίων
- Σε αυξημένη ετοιμότητα ο ΕΟΦ για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Που εντοπίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛΑΣ – Τι είπαν στην ανώνυμη καταγγελία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.