ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία τα κρούσματα κορονοϊού είναι 5.080 και 198 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό μολύνσεων από τα μέσα Οκτωβρίου. Χθες τα περιστατικά ήταν 8.292, με 139 θανάτους.
Πρέπει να υπογραμμισθεί, όμως, ότι τα σημερινά στοιχεία εξαρτώνται και από την μειωμένη διεξαγωγή διαγνωστικό τεστ την Κυριακή. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 130.000, το 3,9% από τα οποία προέκυψε θετικό.
Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας, σε σχέση με χθες βρίσκονται 34 λιγότεροι ασθενείς με covid 19, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 7 περισσότεροι από χθες.
Στο 24% των κλινών των ΜΕΘ όλης της Ιταλίας βρίσκονται ασθενείς με κορονοϊό, με όριο επιφυλακής το 30%. Στους νοσοκομειακούς θαλάμους, το 25% των ασθενών έχουν μολυνθεί με κορονοϊό.
Σε ό,τι αφορά τις περιοχές της χώρας με τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα, τα περισσότερα καταγράφηκαν στην Καμπανία (943) με κύρια πόλη την Νάπολη, στο Λάτιο (680) με πρωτεύουσα την Ρώμη και στη Σικελία (589).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TotalEnergies και Eni προχωρούν στην ανάπτυξη του κυπριακού κοιτάσματος φυσικού αερίου Cronos
- Το Ομάν παρουσίασε στην Τεχεράνη πρόταση για περιφερειακό μηχανισμό για το Ορμούζ – Τί περιλαμβάνει
- ΠΑΟΚ-Ντιναμό Κιέβου και Παναθηναϊκός-Πάξι με αμέτρητες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Ασιατικές αγορές: Βουτιά στις μετοχές ημιαγωγών λόγω ΑΙ και Κίνας – Πτώση άνω του 10% για τον Kospi
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.