ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 13:20 σήμερα το μεσημέρι στα Καλάβρυτα, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αρκαδίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 23 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 17 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 23 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων.
Διαβάστε επίσης:
Η Κομισιόν ενέκρινε τη συμφωνία Pfizer – ΕΕ για 1,8 δισ. δόσεις εμβολίου ως το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Νέο «μπλακ άουτ» στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας – Ακυρώσεις και εκατοντάδες καθυστερήσεις πτήσεων
- Κρεμλίνο: Η νίκη του AfD στη Γερμανία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έλλειψη φθηνού ρωσικού φυσικού αερίου
- Παπαθανάσης: Δημιουργία πολυχώρου ψυχαγωγίας Δήμου Γρεβενών – Έργο συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ
- Goldman Sachs: «Long» Ελλάδα – Βλέπει 2.900 μονάδες και 9% απόδοση στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.