ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε θάνατους και 509 θετικά κρούσματα ανακοινωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Κύπρου.
Ο συνολικός αριθμός θανάτων έχει φτάσει στους 326.
Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 263 ασθενείς, εκ των οποίων οι 65 σε σοβαρή κατάσταση. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων έχει πέσει στα 58,6 χρόνια.
Σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 62.459 τεστ και εντοπίστηκαν 509 θετικά κρούσματα (ποσοστό θετικότητας: 0,81%).
Aπό τις 9 Μαΐου ισχύει αυστηρό lockdown στην Κύπρο. Παραμένουν κλειστά τα σχολεία και όλα τα καταστήματα και από τις 9 το βράδυ ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας. Από την Δευτέρα 10 Μαϊου αναμένεται σταδιακή άρση των μέτρων καθώς συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εμβολιασμοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χάουαρντ Λούτνικ: Παραδέχθηκε πως επισκέφθηκε το νησί του Έπσταϊν, αλλά δήλωσε πως «δεν είχαν σχέσεις»
- Προφυλακίζεται ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
- Συνάντηση Δήμα-Γκίλφοϊλ με επίκεντρο τους διαδρόμους μεταφορών και τη συνδεσιμότητα
- Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκαν οι νέοι κανονισμοί για το άσυλο και ο ενιαίος κατάλογος «ασφαλών χωρών»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.