ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Εταιρεία συμφώνησε εκ νέου με το Ελληνικό Δημόσιο να παραταθεί η υπάρχουσα μεταξύ τους Σύμβαση του αποκλειστικού της δικαιώματος παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στη γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητάς της, έως την 30η Ιουνίου 2021.
Διαβάστε επίσης:
Flexopack: Αύξηση 44,06% στα κέρδη μετά φόρων για τον όμιλο το 2020
MIG: Στα €303,2 εκ. μειώθηκαν οι ενοποιημένες πωλήσεις από συνεχείς δραστηριότητες το 2020
Υπ. Εργασίας: O οδικός χάρτης για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας τον Μάιο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Με άνοδο ξεκίνησε ο Απρίλιος, στο +0,7% ο S&P 500 – Κέρδη για Dow Jones, παρά τη βουτιά της Nike στο -15%
- Κακοκαιρία «Erminio»: Χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής – Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
- Πετρέλαιο: Υποχώρηση από τα πολυετή υψηλά, με φόντο τα σενάρια ανακωχής – Στα 100 δολάρια το Brent
- Εθνική Τράπεζα: Αγορά 594.512 ιδίων μετοχών από 23/3 έως 31/3/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.