ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρεολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για Πέμπτη, 27/10/2016, και έως το βράδυ της Παρασκευής, 28/10/2016.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα Δυτικά), την Πελοπόννησο (Δυτικά και Βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία.
Αισθητή θα γίνει και η πτώση της θερμοκρασίας από 5 έως 7 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα πνέουν, ενισχυμένοι ανατολικοί και βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ που πρόσκαιρα μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 9 μποφόρ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ
- Η Celestyal εισάγει tablets στις καμπίνες, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επιβατών
- Χρηματιστήριο: Το 60% των συναλλαγών στις τράπεζες, βγάζει αντίδραση η Μetlen που κοιτάζει τα 45, στα 33 η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μετά από 26 χρόνια
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.