ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 6% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ανήλθε το ποσοστό της ATALE ENTERPRISES LIMITED, συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Σύμφωνα με το Ν. 3556/2007, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από το νομικό πρόσωπο ATALE ENTERPRISES LIMITED, ότι στις 21/4/2021 επήλθε μεταβολή (αύξηση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία ανήλθαν του 5% και συγκεκριμένα:
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά την τελευταία συναλλαγή:
Συνολικός αριθμός 6.923.053 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 6,0 % επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, που ανέρχονται σε 115.855.090.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος ATALE ENTERPRISES LIMITED δήλωσε ότι είναι ελεγχόμενη εταιρεία από το φυσικό πρόσωπο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, o οποίος και κατέχει έμμεσα την ως άνω συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Παρόμοια γνωστοποίηση έλαβε η Εταιρεία και από το φυσικό πρόσωπο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ο οποίος επανέλαβε την ως άνω απόκτηση δικαιωμάτων ψήφου μέσω του ελεγχόμενου από τον ίδιο μετόχου ATALE ENTERPRISES LIMITED.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πακιστάν και Αφγανιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός
- Στον εισαγγελέα οι έξι για την απάτη των 2 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ και του Δημοσίου
- Γαλλία: Πήγαν να ληστέψουν το Λούβρο – Κλείνει το μουσείο για «εξαιρετικούς λόγους»
- ΟΑΚΑ: Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο «Τείχος των Εθνών» των 150 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης
