ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρωδικαστήριο για «Pfizergate»: Ήττα της Κομισιόν που μπλόκαρε την πρόσβαση στα μηνύματα της φον ντερ Λάιεν – Τι απάντησε η Επιτροπή
«Πιθανό να χρειαστεί και τρίτος εμβολιασμός εντός 12 μηνών μετά τη χορήγηση και της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer», δήλωσε ο CEO της φαρμακευτικής Άλμπερτ Μπουρλά, όπως μεταδίδει το CNBC.
Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι πιθανό οι άνθρωποι να πρέπει να εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού σε ετήσια βάση.
«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προστατέψουμε την ομάδα ανθρώπων που μπορεί να είναι ευπαθείς στον ιό», δήλωσε στο CNBC ο κ. Μπουρλά, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση των εξαιρετικά μεταδοτικών μεταλλάξεων.
Η Pfizer ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι σύμφωνα με νεότερα δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές της, το εμβόλιό της είναι πολύ αποτελεσματικό έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Τα δεδομένα ήταν βασισμένα σε μελέτη που συμμετείχαν πάνω από 12.000 εμβολιασμένα άτομα, ενώ σημειώνεται πως απαιτούνται περαιτέρω δεδομένα για να εξεταστεί αν η προστασία διαρκεί μετά τους έξι μήνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δικαστής απαγόρευσε την δημοσίευση έκθεσης για τα απόρρητα έγγραφα που πήρε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο
- Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Αγόρασε από συνδεδεμένες εταιρείες 9 δεξαμενόπλοια που ναυπηγούνται στο Guangzhou Shipyard
- Νετανιάχου για Ιράν: Προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο
- Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς κατά την επιστροφή των εκδρομέων για την Καθαρά Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.