ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εμπορικό πλοίο που ανήκει σε ισραηλινή εταιρεία έγινε στόχος επίθεσης κοντά στο λιμάνι Φουτζάιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανέφεραν σήμερα μέσα ενημέρωσης.
Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12, επικαλούμενο Ισραηλινούς αξιωματούχους που δεν κατονομάζονται, επέρριψε την ευθύνη για την επίθεση στο Ιράν.
Δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση, μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο.
Την είδηση μετέδωσαν επίσης το πρακτορείο ειδήσεων Unews των ΗΑΕ με ανάρτηση στο twitter και το λιβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen, επικαλούμενο πηγές.
Το Unews είχε προηγουμένως μεταδώσει είδηση για επιθέσεις σε πλοία στον Κόλπο.
Σύμφωνα με το Al Mayadeen, το πλοίο με ονομασία Hyperion ανήκει στην ισραηλινή εταιρεία PCC.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης ναυσιπλοΐας MarineTraffic, το πλοίο που σύμφωνα με αναφορές ταξίδευε με σημαία Μπαχαμών σταμάτησε στα ανοιχτά του λιμανιού Φουτζάιρα.
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες μέρες μετά το σαμποτάζ στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό Νατάνζ, για το οποίο το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ, υποσχόμενο εκδίκηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AstraZeneca: Το στοίχημα των 80 δισ., οι νέοι βιοδείκτες και τα μόρια «game changers» για την παχυσαρκία
- Οι δημοφιλείς και ο κυρίαρχος ΚΜ, τα βραβεία της Eurobank, ο κόλακας του πρωθυπουργού, ο σάλος με γαλάζια βουλευτίνα και το μπρα ντε φερ Αντώνη – Σταύρου
- Χρηματιστήριο: Αναταράξεις από το πετρέλαιο στα 100 δολ. και τα δάνεια «κατσαρίδες» – Τι καθορίζει την επενδυτική στρατηγική πια
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη – Γιατί θα κάνει εκλογές το 2027, τα νέα μέτρα και η σταθερότητα που περνάει μέσα από την αυτοδυναμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.