ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ξεπαγώνει» η ανάκριση για τον Δημήτρη Λιγνάδη και συνεχίζεται με την ίδια ανακρίτρια που έστειλε στη φυλακή τον σκηνοθέτη για 2 βιασμούς ανηλίκων.
Σήμερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε, με βούλευμα του, το αίτημα εξαίρεση της 19ης ανακρίτριας που είχε καταθέσει ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης.
Με τη σύμφωνη εισήγηση του εισαγγελέα, οι δικαστές έκριναν ότι όλες οι ενέργειες της ανακρίτριας είναι σύννομες. Τόσο για τον τρόπο που εξετάζει μάρτυρες και κατηγορούμενους από και για τις ενέργειες της.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστές έκριναν ότι οι ερωτήσεις που υποβάλει η ανακρίτρια δεν μπορούν να θεμελιώσουν λόγο εξαίρεσης παρά μόνο αν συνδυάζονται με σαφείς ενδείξεις μεροληψίας κάτι που στην προκειμένη περίπτωση, όπως έκρινε το δικαστικό συμβούλιο, δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο της δικογραφίας.
Διαβάστε επίσης:
Μήνυση τρίτου νεαρού για βιασμό: Ο Λιγνάδης αρνείται, ο εισαγγελέας αποφασίζει
Νέα ποινική δίωξη σε Λιγνάδη: Κατηγορείται και για 3ο βιασμό
Υπόθεση Λιγνάδη: Δεύτερη πειθαρχική αναφορά κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Νέα μέτρα κομματικής πειθαρχίας και έλεγχοι στις περιουσίες αξιωματούχων
- WSJ: Ο ρωσικός «σκιώδης στόλος» επιστρατεύει δίχτυα και κλωβούς κατά των drones – Τι καταγράφηκε στα Στενά του Βοσπόρου
- Μαρινάκης για την επίθεση στο γραφείο Πλεύρη: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται
- Γερμανία: Συγκρούσεις και λεηλασίες μετά τις διαδηλώσεις της Gen Z – Πολλές συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.