ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διακομίστηκε στο Παίδων 14χρονη που βρέθηκε τραυματισμένη στο δρόμο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου (upd)
Επάρκεια σε αναπνευστήρες και παροχές οξυγόνου, υπάρχει στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και στα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία , «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» , απαντά η Διοίκηση των Νοσοκομείων, με αφορμή δημοσίευμα για έλλειψη αναπνευστήρων.
Διαβάστε ακόμη:
Pfizer/BioNTech: Αποτελεσματικό 100% στους εφήβους 12 έως 15 ετών
Σκληρή στάση ΠΟΥ προς την Ευρώπη: «Απαράδεκτα» αργοί οι ρυθμοί του εμβολιασμού
Johnson & Johnson: Καταστράφηκαν 15 εκατ. δόσεις του εμβολίου από λάθος σε εργοστάσιο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PwC Ελλάδας: Η ελληνική αγορά ακινήτων σε φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού με τη ζήτηση να στρέφεται σε ακίνητα μεγαλύτερης αξίας
- Wells Fargo: Σήμα αγοράς για S&P 500 – Τι δείχνουν οι ιστορικές αποδόσεις
- Ανακαίνιση Κατοικίας: Oι προϋποθέσεις για επιδότηση έως 36.000 ευρώ – Δημοσιεύτηκε ο Οδηγός
- Salesforce: Εξαγοράζει την πλατφόρμα AI Braze έναντι $5,7 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.