ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Δημοκρατικοί γερουσιαστές Τσακ Σούμερ και Κίρστεν Γκίλιμπραντ προστέθηκαν στη μακρά λίστα των πολιτικών αξιωματούχων της Νέας Υόρκης που ζητούν την παραίτηση του κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, έπειτα από σειρά καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.
Όπως τόνισαν οι δύο γερουσιαστές ο κυβερνήτης Νέας Υόρκης «έχασε την εμπιστοσύνη» των Νεοϋορκέζων μετά από αυτές τις καταγγελίες.
Ο 63χρονος Κουόμο αρνήθηκε και πάλι χθες να παραιτηθεί, μολονότι πληθαίνουν οι φωνές που τον καλούν να εγκαταλείψει τη θέση του, μετά τις κατηγορίες τις τελευταίες εβδομάδες έξι γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο (EssilorLuxottica): Η οικογένεια αντιδρά στη μεταβίβαση του μεριδίου του
- Κυβερνοεπίθεση στο FBI: Οι ShinyHunters ισχυρίζονται ότι έκλεψαν στοιχεία χιλιάδων υπαλλήλων
- Χαλκός: Προς νέο ρεκόρ λόγω ενδείξεων περιορισμένης προσφοράς στην Κίνα
- Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη: Μπαράζ επαφών και ομιλία στον ΟΗΕ – Αναλυτικά το πρόγραμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.