ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εισήγηση του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, τροποποιήθηκε η απόφαση που αφορά σε χιονοδρομικά κέντρα και ιαματικές πηγές
Με εισήγηση του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, προχώρησε η τροποποίηση της 154/10.2.2021 Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο: «Διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το προσωρινό μέτρο ενίσχυσης με τη μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, κατά το μήνα Ιανουάριο 2021».
Συγκεκριμένα, η τροποποίηση της Απόφασης αναφέρει ότι στο μέτρο αυτό συμπεριλαμβάνονται:
α) Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), οι Οργανισμοί Λιμένων και οι επιχειρήσεις των ΟΤΑ που δραστηριοποιούνται στους κλάδους “Υπηρεσίες χιονοδρομικού κέντρου” (ΚΑΔ 93.29.19.07) και “Υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών” (ΚΑΔ 96.04.10.04).».
Σημειώνεται πως η εκδήλωση ενδιαφέροντος και τα συνοδευτικά στοιχεία υποβάλλονται στην πλατφόρμα έως την 24η Φεβρουαρίου 2021.
Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό μέτρο οικονομικής ενίσχυσης της Ελληνικής Κυβέρνησης προς επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έχουν πληγεί από την πανδημία, ειδικά για κλάδους όπως τα χιονοδρομικά κέντρα, οι ιαματικές πηγές και γενικότερα ο τουρισμός.
Διαβάστε ακόμη:
Από τον Απρίλιο το επίδομα αναδοχής ύψους ως €1.000 στους γονείς
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Απομακρύνεται το άνοιγμα την 1η Μαρτίου – Να μην χαλαρώνουν οι πολίτες
Υπουργείο Τουρισμού: Πρωτοβουλίες για την προσέλκυση «ψηφιακών νομάδων» στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις: Γιατί οι 50άρηδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επόμενης αύξησης ορίων το 2030
- Γιώργος Παπανδρέου: Οργισμένος για δημοσίευμα που τον εμπλέκει στην υπόθεση Επστάιν – «Τέλος η λάσπη!»
- Άκης Σκέρτσος: Επιβεβλημένη η επίτευξη συναίνεσης ιδίως από πολιτικές δυνάμεις που κατά καιρούς έχουν ταχθεί υπέρ της Αναθεώρησης
- Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Συμβούλιο της Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.