ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατηγορίες εις βάρος τριών Βορειοκορεατών προγραμματιστών για συμμετοχή σε υπόθεση χάκινγκ άσκησαν οι ΗΠΑ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τρεις χάκερς προχώρησαν μάλιστα στην κλοπή 1,3 δισ. δολαρίων σε χρήματα και κρυπτονομίσματα
Οι αξιωματούχοι του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης πρόσθεσαν ότι ένας Καναδοαμερικανός δήλωσε ένοχος για τη νομιμοποίηση μέρους των χρημάτων που φέρεται ότι υπέκλεψαν οι χάκερς.
Πιο συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Jon Chang Hyok, 31 ετών, ο Kim Il, 27 ετών, και ο Park Jin Hyok, 36 ετών, έκλεψαν τα χρήματα ενώ εργαζόταν για τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών της Βόρειας Κορέας. Ο Park είχε κατηγορηθεί και το 2018 για διαφορετική υπόθεση που δεν έχει ακόμη κλείσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατερίνα Δεμερούτη: Η επιχειρηματικότητα δεν είναι αποκλειστικότητα των ανδρών
- F1 Ιαπωνία: Τυχερός αλλά και ικανός ο Αντονέλι
- Βατικανό: Ο πάπας Λέων λέει ότι ο Θεός απορρίπτει τις προσευχές ηγετών που διεξάγουν πολέμους
- Ιράν: Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου επιβεβαιώνει ότι η Ουάσινγκτον προετοιμάζει χερσαία επίθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.