Την μάχη με τον καρκίνο έχασε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού κολοσσού Marriott International, Arne Sorenson.
Ο Sorenson ήταν 62 ετών και είχε υποβληθεί τον Μάιο του 2019 σε θεραπεία για καρκίνο του παγκρέατος, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.
Ο Sorenson ήταν ο τρίτος διευθύνων σύμβουλος στην ιστορία της Marriott και ο πρώτος που δεν ανήκε στην οικογένεια των ιδρυτών της ξενοδοχειακής αλυσίδας, ενώ ήταν αυτός που ανέδειξε τη Marriott International στον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό κολοσσό του πλανήτη μετά την εξαγορά της Starwood Hotels & Resorts, το 2016, έναντι 13 δισ. δολαρίων το 2016.
Επίσης, είχε διευρύνει σημαντικά την παρουσία της Marriott ανά τον κόσμο, μέσω δεκάδων brands όπως τα W Hotels, Ritz-Carlton, Courtyard και Sheraton.
Νωρίτερα φέτος, λόγω της ασθένειας του Sorenson, η Marriott ανακοίνωσε ότι ενίσχυσε το δυναμικό της με δύο στελέχη -τη Stephanie Linnartz, πρόεδρο του ομίλου για τους τομείς των καταναλωτικών δραστηριοτήτων, της τεχνολογίας και των αναδυόμενων επιχειρήσεων και τον Tony Capuano, πρόεδρος του ομίλου για την παγκόσμια ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και τις υπηρεσίες λειτουργίας- προκειμένου να αναλάβουν την εποπτεία των καθημερινών δραστηριοτήτων, συνδράμοντας τον Sorenson στα καθήκοντά του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Βασιλικά μυστικά και χαμένες αγάπες – Η ζωή της πιο αινιγματικής πριγκίπισσας της Ελλάδας
- Ταξί: Το μπρα ντε φερ ΣΑΤΑ και Κυρανάκη – Η διαφορετική θέση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι ψιθυρίζεται για την Εθνική, τα μυστικά του ράλι της Ευρώπης Holdings, τι οδηγεί ο Προκοπίου, τι συμβαίνει στο Κολλέγιο και δυο juicy νέα
- Τι πέτυχε ο Παπασταύρου στις ΗΠΑ για ενέργεια και γεωπολιτικά
