Η ΓΣΕΕ κατήγγειλε την εταιρεία PIPE LIFE, η οποία με μία αιφνιδιαστική κίνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου της στη Θήβα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει πολλές θυσίες με στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου, η Διοίκηση της εταιρείας αφήνει στο δρόμο 70 οικογένειες.
Η Συνομοσπονδία, στηρίζει τις ενέργειες του Εργατικού Κέντρου Θήβας το οποίο μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων προσπαθούν να αποτρέψουν το κλείσιμο της επιχείρησης.
Η ΓΣΕΕ κάλεσε παράλληλα το ΣΕΠΕ να παρέμβει άμεσα και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Ναυπηγεί 6 πλοία κοντέινερ και διαχειρίζεται 69 πλοία
- Φάνης Κυριακούλης: Αποχώρησε από την Κυριακούλης Μεσόγειο και ιδρύει νέα εταιρεία στον τομέα του γιώτινγκ
- Βρυξέλλες: Χωρίς συμφωνία οι Ευρωπαίοι για τους νέους κλιματικούς στόχους
- Φανταστικό βίντεο με Θανάση «Elevator» Αντετοκούνμπο για τη δήλωση των ασανσέρ