array(0) {
}
        
    
Menu
Life & Style

Τέλος και από το Θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης (video)

Πέτρος Φιλιππίδης
Comments

Μετά την αποπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη από την ΕΡΤ και τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στο τέλος της φτάνει και η συνεργασία του ηθοποιού με το Θέατρο Μουσούρη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Πρωινού», μετά τις επώνυμες καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, διακόπηκε η πολύχρονη συνεργασία του με τον θεατρικό παραγωγό, Κάρολο Παυλάκη. Επομένως, όταν ανοίξουν και πάλι τα θέατρα, δεν θα ανεβάσει άλλη παράσταση στο Θέατρο Μουσούρη.

Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα αντικατασταθεί με άλλον ηθοποιό στη δημοφιλή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Αν και φήμες ήθελαν τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να αποδέχεται τον ρόλο, εν τέλει ο ηθοποιός δεν θα μπορέσει να συμμετέχει, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει στη νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο MEGA.

Αντίθετα, ολοκληρώνεται η ιστορία του «Παρασκευά» στο 88ο επεισόδιο, που θα προβληθεί την επόμενη Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο Παρασκευάς εξαφανίζεται, κάτι που θα μάθουμε μέσα από διηγήσεις των υπόλοιπων ηρώων.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε λίγο πριν γίνει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ το κανάλι αφαίρεσε ακόμα και τα βίντεο με τις ευχές του ηθοποιού για τη νέα χρονιά, που υπήρχαν και στο YouTube.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από το «Πρωινό»:

Δείτε το βίντεο από το «Ευτυχείτε»:

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

«Τσουνάμι» οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Λιγνάδη

Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Σοφία Μπεκατώρου: «Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου
Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Διακόπτεται η λειτουργία του The Birth Center
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει… Χόλιγουντ και γίνεται σειρά τύπου «The Crown»
Ροδόλφος Οντόνι – Χάρης Πολίτης: Γιατί «έσπασε» το deal στα media και πώς ήλθε το τέλος μιας βραχύβιας σχέσης